Ruggigt smaskiga recept

Vi hjälper dig att lyckas i köket med snabba, lättlagade och populära recept för vardag och fest.

Recepten är alltid genomtänkta och provlagade i Gourmet Fisk Köket för att du ska nå ett gott resultat som möjligt. Välkommen in!

Tina fisk?

Tina fisken på ett så skonsamt sätt som möjligt. Vi rekommenderar att tina fisken i durkslag med en tallrik under i kylskåpet. Man skall undvika att tina fisk i rumstemperatur då det ökar risken för bakterietillväxt.

Tiningsprocessen bör inte forceras av t ex för hög temperatur så att köttet skadas. Bästa sättet att tina fisken på är att lägga fisken i en tättslutande plastpåse och sedan i rinnande kallt vatten eller i ett stort kar med kallt, rent vatten. Skulle man lägga fiskfilén direkt i vatten suger fiskköttet upp vatten och fina smaker går förlorade.

(Källa: Svensk Fisk)

  Fisk

  Det smakrika vita köttet har gjort torsken till en av de allra populäraste matfiskarna. Kokt torsk med skirat smör, pepparrot och potatis är en svensk klassiker. Ryggfiléen innehåller det allra bästa köttet på fisken. Denna produkt är MSC-märkt, vilket innebär att den är fiskad från ett hållbart bestånd.

  595 kr/st
  2,5 kg
  Mixlådor

  Här kommer Gourmet Fisk absoluta topprodukter. Vi vet att det är dessa produkter som våra kunder gillar mest. Därför har vi tillsammans med våra leverantörer noggrant handplockat dom absolut bästa produkterna. Här är alla faktorer lika viktiga för oss. Fisket, filiteringen och bra genomtänkta förpackningar. Våran favoritlåda är beräknad att räcka ca 10 veckor för en barnfamilj som äter fisk 2 gånger i vecka. Ett färdigt paket med våra favoriter från sortimentet .Storsäljaren! (176:- rabatt)

  2097 kr/st
  9 kg
  Fisk

  Tonfisk är en av de allra bästa fiskarna att lägga på grillen. Grilla den lätt och avnjut med lime och färskpotatis. Funkar även mycket bra i stekpannan!Bitarna är vakuumförpackade och varierar mellan 175-225 g/st.

  299 kr/st
  1 kg
  Fisk

  Svärdfisken har ett mycket fast och fint kött som går att tillreda på alla tänkbara sätt.

  349 kr/st
  1 kg