Skaldjur

Våra räkor från Grönland är fiskade på djupt vatten vilket gör att kvaliteten och konsistensen blir mycket god. De här räkorna håller fantastisk storlek och mycket fin sälta och konsistens. Denna produkt är MSC-märkt, vilket innebär att den är fiskad från ett hållbart bestånd.

812,50 kr/st
2,5 kg
Skaldjur

Våra grönlandska 80/100 räkor är fiskade på djupt vatten vilket gör att kvaliteten och konsistensen blir mycket god. De här räkorna håller fantastisk fin sälta. Denna produkt är MSC-märkt, vilket innebär att den är fiskad från ett hållbart bestånd.

1100 kr/st
5 kg
Skaldjur

Gambas/Langostinos är läcker och lyxig förrättsmat. Frästa i olivolja med lite vitlök eller limemarinerade med färska örter. Gör sig även perfekta på grillen.  Dessa räkor är inte odlade och ingen mangroveskog har förstörts.

399 kr/st
1 kg
Skaldjur

Gambas/Langostinos är läcker och lyxig förrättsmat. Ät dem naturella, frästa i olivolja med lite vitlök eller limemarinerade med färska örter. Gör sig även perfekta på grillen. Våran Gambas är vildfångad och ett mycket bättre alternativ mot den odlade.  

699 kr/st
1 kg
Skaldjur

Anrättas som marinerad, stekt eller grillad. Varsam hantering, kan lätt bli gummiaktig vid för lång tillagningstid. Serveras med enkla tillbehör så att den fylliga men milda smaken kommer till sin rätt.

545 kr/st
1 kg
Skaldjur

Vår hummer fiskas på den amerikanska och kanadensiska östkusten.

299 kr/st
0,4 kg
Skaldjur

Blåmusslor är en näringsrik delikatess. Själva musselköttet är krämvitt hos hannen och rödorange hos honan. Bägge är lika goda.

336 kr/st
3 kg
Skaldjur

En släkting till blåmusslan är Perna canniculus "Grönmussla" som hör hemma på Nya Zeeland. 

366 kr/st
3 kg
Skaldjur

Havskräfta eller kejsarhummer (Nephrops norvegicus) är en nära släkting till vanlig hummer men är betydligt mindre och slankare med långa smala klor.

399 kr/st
1 kg