Havskräftor XXL Råa (1kg)
Havskräfta eller kejsarhummer är en mindre släkting till vanlig hummer. På västkusten används den ofta på kräftskivor i stället för sötvattenkräfta. I jämförelse med sötvattenskräftan har havskräftan en mildare smak. Havskräftor serveras vanligtvis kokta men kan med fördel även avnjutas t ex gratinerade eller friterade.
399 kr/st
1 kg

Faktaruta

Förpackning: 1 kg
Pris: 399 kr
Jämförpris: 399 kr/kg
Hållbarhet: 6-12 månader
Tillagning: Koka, steka, ugnssteka, grilla

Bonus till nya kunder

När du handlar från Gourmet fisk får du ett bonuskort. Vid varje köptillfälle erhåller du en stämpel. Vid ditt 6:e köp erhåller du en bonus på hela 20%.

> Bli förmånskund
> Gå till webbshopen

  Skaldjur

  Våra räkor från Grönland är fiskade på djupt vatten vilket gör att kvaliteten och konsistensen blir mycket god. De här räkorna håller fantastisk storlek och mycket fin sälta och konsistens. Denna produkt är MSC-märkt, vilket innebär att den är fiskad från ett hållbart bestånd.

  812,50 kr/st
  2,5 kg
  Skaldjur

  Våra grönlandska 80/100 räkor är fiskade på djupt vatten vilket gör att kvaliteten och konsistensen blir mycket god. De här räkorna håller fantastisk fin sälta. Denna produkt är MSC-märkt, vilket innebär att den är fiskad från ett hållbart bestånd.

  1100 kr/st
  5 kg
  Skaldjur

  Gambas/Langostinos är läcker och lyxig förrättsmat. Frästa i olivolja med lite vitlök eller limemarinerade med färska örter. Gör sig även perfekta på grillen.  Dessa räkor är inte odlade och ingen mangroveskog har förstörts.

  399 kr/st
  1 kg
  Skaldjur

  Gambas/Langostinos är läcker och lyxig förrättsmat. Ät dem naturella, frästa i olivolja med lite vitlök eller limemarinerade med färska örter. Gör sig även perfekta på grillen. Våran Gambas är vildfångad och ett mycket bättre alternativ mot den odlade.  

  699 kr/st
  1 kg