Hummer (MSC-märkt) (400g/st)
Riktigt stor hummer hela 400g/st! Denna hummern kan du äta med gott samvete då den är MSC-märkt! Kanada och USA är ledande på marknaden när det gäller färsk och fryst hummer. Europeisk hummer, som är i stort sett identisk med den kanadensiska, sälj endast i färskt tillstånd och är då ca 3 gånger dyrare. Vår goda hummer levereras i en s.k. Popsicle-pack, där hummern är infryst i lag i en kraftig förpackning. Hummern är en klassisk delikatess. Denna produkt är MSC-märkt, vilket innebär att den är fiskad från ett hållbart bestånd.

Näringsinnehåll per 100 g

Visa näringsinnehåll
299 kr/st
0,4 kg

Faktaruta

Förpackning: 0,4 kg
Pris: 299 kr
Hållbarhet: 6-12 månader
Tillagning: Koka, ugnssteka

Bonus till nya kunder

När du handlar från Gourmet fisk får du ett bonuskort. Vid varje köptillfälle erhåller du en stämpel. Vid ditt 6:e köp erhåller du en bonus på hela 20%.

> Bli förmånskund
> Gå till webbshopen

  Skaldjur

  Våra räkor från Grönland är fiskade på djupt vatten vilket gör att kvaliteten och konsistensen blir mycket god. De här räkorna håller fantastisk storlek och mycket fin sälta och konsistens. Denna produkt är MSC-märkt, vilket innebär att den är fiskad från ett hållbart bestånd.

  812,50 kr/st
  2,5 kg
  Skaldjur

  Våra grönlandska 80/100 räkor är fiskade på djupt vatten vilket gör att kvaliteten och konsistensen blir mycket god. De här räkorna håller fantastisk fin sälta. Denna produkt är MSC-märkt, vilket innebär att den är fiskad från ett hållbart bestånd.

  1100 kr/st
  5 kg
  Skaldjur

  Gambas/Langostinos är läcker och lyxig förrättsmat. Frästa i olivolja med lite vitlök eller limemarinerade med färska örter. Gör sig även perfekta på grillen.  Dessa räkor är inte odlade och ingen mangroveskog har förstörts.

  399 kr/st
  1 kg
  Skaldjur

  Gambas/Langostinos är läcker och lyxig förrättsmat. Ät dem naturella, frästa i olivolja med lite vitlök eller limemarinerade med färska örter. Gör sig även perfekta på grillen. Våran Gambas är vildfångad och ett mycket bättre alternativ mot den odlade.  

  699 kr/st
  1 kg