Kungsfisk (5kg)
Kungsfisk kallas också för uer, havsabborre eller rödfisk.Den är fin att steka eller tillaga i ugn, gärna med lite kraftigare kryddor. Kungsfisken påminner om en abborre men tillhör familjen drak- huvudsfiskar.

 

650 kr/st
5 kg

Faktaruta

Förpackning: 5 kg
Pris: 650 kr
Jämförpris: 130 kr/kg
Hållbarhet: 6-12 månader
Tillagning: Koka, steka, ugnssteka

Bonus till nya kunder

När du handlar från Gourmet fisk får du ett bonuskort. Vid varje köptillfälle erhåller du en stämpel. Vid ditt 6:e köp erhåller du en bonus på hela 20%.

> Bli förmånskund
> Gå till webbshopen

  Fisk

  Guld Makrill (Mahimahi) är en ypperlig grill och stekfisk! Smaken varierar från något sött i ljusare avsnitt för mer svärdfisk-liknande i mörkare partier. Köttet är rikt på proteiner och nyttiga fetter. Vi säljer denna i vakuumförpackade 1kgs/påsar för smidigast hantering!

  299 kr/st
  1 kg
  Fisk

  Norsk torsk när den är som bäst. Skrei har ett fastare, vitare och mer delikat kött. Precis som vi ser fram emot årets första färskpotatis, ser norrmännen fram emot årets första skrei.  Bara de allra finaste torskarna väljs ut. De förpackas, behandlas och transporteras i enlighet med en definierad standard. Alla som gör det måste vara godkända och registrerade hos Norges sjømatråd. Märket garanterar hög kvalitet och att det är norsk Skrei® (gadus morhua). Skrei är ett kvalitetsmärke och har ett spårbart ursprung och fisket av skrei har grönt ljus av WWF och MSC. Varje år vandrar torsken från Barents hav ner till nord-norska kusten för att leka. Efter den långa vandringen genom kalla klara vatten och hårda strömmar, blir torsken muskulösare. När torsken är framme, kallas den för skrei.

  645 kr/st
  2,5 kg
  Fisk

  Det smakrika vita köttet har gjort torsken till en av de allra populäraste matfiskarna. Kokt torsk med skirat smör, pepparrot och potatis är en svensk klassiker. Ryggfiléen innehåller det allra bästa köttet på fisken. Denna produkt är MSC-märkt, vilket innebär att den är fiskad från ett hållbart bestånd.

  595 kr/st
  2,5 kg
  Fisk

  Kungsflundra är våran vanligaste matfisk som är utmärkt både att steka, panera samt i div gratänger men också i porscherad form. Kungsflundra är ett restaurangnamn på en stor rödspätta över 1 kg, i övrigt är den identiskt med rödspättan i smak. Styckfrysta benfria filéer av Rödspätta.

  545 kr/st
  2,5 kg