Lax Mix (900g) (Erbjudande)

Vår Lax mix är skivad/bit för att enkelt kunna läggas fram på bordet. Gillar man lax kommer man älska denna här blandningen! Just nu har vi 20% rabatt, passa på!

Innehåller:
Ca 300g Gravad lax
Ca 300g Kallrökt Lax
Ca 300g Varmrökt Lax i bit

239 kr/st
900 kg

Faktaruta

Förpackning: 900 kg
Pris: 239 kr
Hållbarhet: 6-12 månader

Bonus till nya kunder

När du handlar från Gourmet fisk får du ett bonuskort. Vid varje köptillfälle erhåller du en stämpel. Vid ditt 6:e köp erhåller du en bonus på hela 20%.

> Bli förmånskund
> Gå till webbshopen

  Fisk

  Guld Makrill (Mahimahi) är en ypperlig grill och stekfisk! Smaken varierar från något sött i ljusare avsnitt för mer svärdfisk-liknande i mörkare partier. Köttet är rikt på proteiner och nyttiga fetter. Vi säljer denna i vakuumförpackade 1kgs/påsar för smidigast hantering!

  299 kr/st
  1 kg
  Fisk

  Det smakrika vita köttet har gjort torsken till en av de allra populäraste matfiskarna. Kokt torsk med skirat smör, pepparrot och potatis är en svensk klassiker. Ryggfiléen innehåller det allra bästa köttet på fisken. Denna produkt är MSC-märkt, vilket innebär att den är fiskad från ett hållbart bestånd.

  595 kr/st
  2,5 kg
  Fisk

  Gourmet Fisks lax kommer från en av världens modernaste fiskodlingar i Norge. Processen görs i huvudsak för hand. Detta gör laxen till en förstaklassens norskt hantverk. Du kommer uppleva detta på konsistens smak och lukt. Vår lax kan med fördel även ätas rå till sashimi, sushi, carpaccio eller laxtartar. Varje måltid gjord med Gourmet Fisks lax kommer att bli en succé! Gourmet Fisk rekommenderar verkligen denna produkt. Alla bitar är skinn och benfria samt förpackade i perfekta portionsbitar. Du kan plocka upp en och en bit ur lådan precis när det passar dig. Varje bit är vakuumerad vilket garanterar dig en fantastisk smakupplevelse.Om ni är fyra personer i familjen räcker fiskfiléerna i förpackningen till ca 4 middagar.

  1197 kr/st
  3 kg
  Fisk

  Norsk torsk när den är som bäst. Skrei har ett fastare, vitare och mer delikat kött. Precis som vi ser fram emot årets första färskpotatis, ser norrmännen fram emot årets första skrei.  Bara de allra finaste torskarna väljs ut. De förpackas, behandlas och transporteras i enlighet med en definierad standard. Alla som gör det måste vara godkända och registrerade hos Norges sjømatråd. Märket garanterar hög kvalitet och att det är norsk Skrei® (gadus morhua). Skrei är ett kvalitetsmärke och har ett spårbart ursprung och fisket av skrei har grönt ljus av WWF och MSC. Varje år vandrar torsken från Barents hav ner till nord-norska kusten för att leka. Efter den långa vandringen genom kalla klara vatten och hårda strömmar, blir torsken muskulösare. När torsken är framme, kallas den för skrei.

  645 kr/st
  2,5 kg