Ekolådan (Miljölådan)
Ett färdigt paket med miljövänliga favoriter från sortimentet.

Sejryggfilé (MSC)
Sejen är en ypperlig matfisk med stora möjligheter till variation. Fördelarna med sej är många: det är lätt att få tag på sej året om och den befinner sig inom säkra biologiska gränser. Köttet är fast och fint och lämpar sig utmärkt för de flesta tillagningssätt. Sej kan med fördel substitueras för torsk i de flesta recept.

Lyxräkor (MSC)
Våra stora Lyxräkor är numera miljömärkta, har en härlig sälta, perfekt tuggmotstånd och en härlig röd färg. Passar både till festen och en mysig hemmakväll, gärna med ett gott vin vid sidan om.

Panerad Rödspättafilé (MSC)
För familjer i farten är detta ett utmärkt alternativ när man vill ha nyttig mat som är enkel och snabb att tillaga. Tillagas direkt från frysen och är en given favorit hos både vuxna och barn.

Innehåller:
2,5 kg Sejryggfilé (MSC-Märkt)
2,5 kg Panerad Rödspättafilé (MSC-Märkt)
2,5 kg Lyxräkor (MSC-Märkt)   

Näringsinnehåll per 100 g

Visa näringsinnehåll
1614 kr/st
7,5 kg

Faktaruta

Förpackning: 7,5 Kg
Pris: 1614 kr /st

Förpackning: 7,5 kg
Pris: 1614 kr
Hållbarhet: 6-12 månader

Bonus till nya kunder

När du handlar från Gourmet fisk får du ett bonuskort. Vid varje köptillfälle erhåller du en stämpel. Vid ditt 6:e köp erhåller du en bonus på hela 20%.

> Bli förmånskund
> Gå till webbshopen

  Mixlådor

  Här kommer Gourmet Fisk absoluta topprodukter. Vi vet att det är dessa produkter som våra kunder gillar mest. Därför har vi tillsammans med våra leverantörer noggrant handplockat dom absolut bästa produkterna. Här är alla faktorer lika viktiga för oss. Fisket, filiteringen och bra genomtänkta förpackningar. Våran favoritlåda är beräknad att räcka ca 10 veckor för en barnfamilj som äter fisk 2 gånger i vecka. Ett färdigt paket med våra favoriter från sortimentet .Storsäljaren! (176:- rabatt)

  2097 kr/st
  9 kg
  Mixlådor

  Ett färdigt paket med produkter som lämpar sig för grillen!

  1499 kr/st
  5 kg
  Mixlådor

  Den här lådan är till för dig som vill ha lite variation med 3 välkända produkter!

  1990 kr/st
  7,5 kg
  Mixlådor

  Här har vi samlat det allra bästa i skaldjursväg. Ett måste för skaldjursfantasten!

  2995 kr/st
  6,5 kg